Våra rum

Namn på rumMax antal boende och sängtyp
Standardrum1 person
90 cm säng
Grand Lit2 personer
Queen size säng
Dubbelrum twin2-3 personer
Två separata sängar
Extrasäng som tillval
Grand Lit Superior2 personer
King size säng
Lägenhet2-5 personer
King size säng
150cm bäddsoffa
Extrasäng som tillval

I en byggnad med anor från 1700-talet finns idag 32 fräscha hotellrum med smakfull inredning fördelade på 3 våningar. Hotel Vanilla erbjuder sköna sängar och vi har valt att göra varje rum personligt – inget rum är det andra likt. Det finns ingen hiss i byggnaden och hotellrummen nås via trappor. Våra rum passar de flesta men om du ska bo ensam några nätter så passar våra standardrum alldeles utmärkt.

Vill du ha lite mer utrymme så välj gärna ett Grand Lit-rum med queen size-säng.


Är ni två och vill sova till ett bra pris, välj då ett Dubbelrum Twin med två separata sängar som antingen står ihop eller isär. Ni kan också uppgradera till ett Grand Lit Superior med king size-säng eller varför inte skämma bort er lite med en lägenhet som är vårt rymligaste rum med soffgrupp perfekt för 2–4 personer.

Våra lägenheter med plats för upp till 4 personer är perfekta för familjen eller kompisarna eller om man har behov av en sovplats under en längre period.

I samtliga rum finns garderob med säkerhetsskåp, arbetsplats, telefon, kabel-TV samt hårtork. Badrummen är rymliga och golvvärme finns i samtliga badrum. Vid förfrågan finns även strykjärn, strykbräda samt vattenkokare.

sv_SE